ClorAigua Construcció i Automatització de Piscines  
 
Cloraigua
Qui Som
Cloraigua
Cloraigua
Cloraigua
Cloraigua
 
 
 

Manteniments de Piscines

Des de CLORAIGUA SCP, sabem que el més important per als nostres clients és la satisfacció de poder gaudir de la seva piscina en qualsevol època de l'any, sense haver de preocupar-se per l'estat de l'aigua. Per això des de CLORAIGUA SCP, li oferim el manteniment que millor s'adapti a les seves necessitats:

 

Programa Anual
Programa de Temporades
Programa Mensual a mida
Mateniment de Piscines Mateniment de Piscines Mateniment de Piscines

 

Visita de Diagnòstic
Servei d'Assistència Tècnica
Mateniment de Piscines Mateniment de Piscines

 

PROGRAMA ANUAL

És el programa de manteniment més complet que oferim, consisteix en 12 visites a l'any on es fa un seguiment periòdic de les condicions de l'aigua i dels equips de depuració de la piscina. En cadascuna de les visites s'avaluen els següents paràmetres:

productes Control del pH
productes Control del clor
productes Control d'algues
productes Control de les funcions de la depuradora


PROGRAMA DE TEMPORADES

En aquest programa es realitzen 3 visites: la primera és la d'acondicionament de la piscina per a la temporada de bany; la segona visita es realitza durant la temporada de bany per a garantir que l'aigua de la piscina i la resta d'elements es troben en òptimes condicions, per a poder gaudir d'una aigua cristal·lina durant tot l'estiu; i finalment, l'última visita, es realitza una vegada que s'ha acabat la temporada de bany, preparant la piscina per a l'hivern mitjançant un programa d'hibernació. En totes les visites es realitzen els següents controls:

productes Control del pH
productes Control del clor
productes Control d'algues
productes Control de les funcions de la depuradoraPROGRAMA MENSUAL A MIDA

En aquest programa es visita al client una vegada al mes, previ acord del nombre de mesos durant l'any. En funció dels mesos contractats es realitzen els tractaments que millor s'adeqüen amb la temporada que es contracti el servei.


VISITA DE DIAGNÒSTIC

Aquesta visita es realitza per a constatar les condicions de l'aigua de la piscina o, en el seu defecte, per a revisar qualsevol anomalia en els equips de depuració.

SERVEI D'ASSITÈNCIA TÈCNICA

A CLORAIGUA SCP comptem amb tècnics qualificats i experimentats que podran resoldre i diagnosticar qualsevol tipus d'avaria o en el seu defecte recomanar el millor tractament per a condicionar l'aigua de la seva piscina.

 

Cloraigua, Construcció de Piscines, Manteniment de Piscines, Sistemes de Depuració, Cloradors Salins, Climatització Solar, Tècnica del Gunitat,Spàs, Basses, Dipòsits, Control del pH, Control del clor, Control d'algues, Depuradora, Sistemes Solars Tèrmics, Sistemes Solars Fotovoltaics, Calderes de Biomassa.

© 2011 Cloraigua. Tots els Drets Reservats Diseño web Actialia Crèdits